Menu Close

SASTANAK RUKOVODSTVA „YUMCO“ SA PRESEDNIKOM NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE, NENADOM STEVANDIĆEM

Danas je, u Banjaluci, rukovodstvo kompanije „YUMCO“ razgovaralo sa Predsednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nenadom Stevandićem, o saradnji kompanije sa privrednicima iz Srpske.

Stevandić je zahvalio generalnom direktoru, B.Trajkoviću, za investiciju kompanije „YUMCO“ u Drvaru, gde je otvoren proizvodno-tekstilni pogon koji zapošljava 87 radnika i najveći je kolektiv u tom delu Krajine koji uspešno posluje pune tri godine i ima veliki značaj za tu opštinu.

Stevandić je naveo da pozitivno iskustvo kompanije „YUMCO“ u Drvaru može poslužiti kao model uspešnog poslovanja koji obezbeđuje radna mesta i doprinosi ekonomskom razvoju lokalne zajednice, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Stevandić je rekao da se slična inicijativa može preneti i na opštine u Republici Srpskoj, kada se u obzir uzmu njeni potencijali.

Trajković je rekao da poslovanje kompanije  „YUMCO“  predstavlja posvećenost dobrim odnosima Srbije i Republike Srpske i naglasio da današnji sastanak predstavlja dobar primer saradnje sa institucijama Srpske.