Menu Close

Yumco na sajmu konca H+H u Kelnu

Yumco, kao vodeće ime u proizvodnji konca, s ponosom učestvuje na sajmu konca H+H Keln 2024. Ovaj renomirani sajam predstavlja izuzetnu priliku da Yumco pokaže svoju posvećenost inovacijama, vrhunskom kvalitetu i širokom asortimanu proizvoda. Naša najnovija kolekcija konca odražava najnovije trendove i tehnološke dostignuća u industriji, istovremeno nudeći rešenja koja zadovoljavaju potrebe svih naših klijenata.

Posetioci našeg štanda na sajmu u Kelnu biće pozvani da otkriju naše najnovije proizvode, uključujući nove boje i pakovanja konca, koji su pažljivo dizajnirani da odgovore na raznolike zahteve tržišta. Naš tim stručnjaka sa zadovoljstvom će pružiti sveobuhvatne informacije o našim proizvodima, kao i savete o najboljim praksama u korišćenju našeg konca za različite svrhe, bilo da se radi o tekstilnoj industriji, modnom dizajnu ili ručnim radovima.

Ne propustite priliku da budete deo ovog izvanrednog događaja! Yumco vas poziva da zajedno gradimo svetlu i održivu budućnost konca. Vidimo se na sajmu!