Izbornik Zatvoriti

PREZENTACIJA „YUMCA“ NA SAJMU U CELJU

Na marginama smotre „CTIF 2022.“, privredno sportske manifestacije nacionalnih vatrogasnih asocijacija 20-ak zemalja i skoro 3.000 učesnika, održane u Celju, u periodu od 19.07.-23.07. Kompanija “YUMCO” je na Sajmu u Celju iskoristila priliku da brojnim posetiocima predstavi deo proizvodnog programa.

Kompanija je prepoznala mogućnost da kroz ovaj nastup predstavi ne samo tri modela vatrogasnih odela koja je izložila već i ostali proizvodni program odnosno zaštitna odela i kamuflažno-balistička opreme za vojsku, policiju i druge radne uniforme.

Štand Kompanije od nešto više 20 m2 svakodnevno je bio dobro posećen od strane zvaničnika, takmičara i poslovnih ljudi iz nekoliko zemalja koji su upoznati su sa ponudom, kapacitetima i proizvodnim programom Kompanije. Neki od njih, zainteresovali su se i za nastavak razgovora, kontakt i posetu Kompaniji.

Osim sa ovim razgovarano je i sa nekoliko delegacija iz Hrvatske, Slovačke, Rumunije, Bugarske – pojedincima iz dobrovoljnih vatrogasnih društava i privrednicima koji se bave trgovinom i distribucijom odela i zaštitne opreme.