Izbornik Zatvoriti

Yumco na prikazu naoružanja, vojne opreme i sposobnosti Vojske Srbije u Nišu

U Nišu je 15. februara održan prikaz naoružanja, vojne opreme i sposobnosti Vojske Srbije povodom obeležavanja Sretenja, Dana državnosti Srbije. Prikazu su prisustvovali vrhovni komandant Vojske Srbije i predsednik Republike Aleksandar Vučić, zajedno sa ministrom odbrane Milošem Vučevićem i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem.

Nakon obilaska, predsednik Republike je čestitao Sretenje, istakavši ga kao najveći državni i nacionalni praznik, simbol Karađorđeve hrabrosti, Miloševe mudrosti i kontinuirane borbe za očuvanje srpske nezavisnosti i slobode. Vučić je takođe izrazio zahvalnost radnicima u fabrikama za proizvodnju oružja i oruđa, naglašavajući važnost čuvanja vojne neutralnosti i zaštite građana Srbije.

Kompanija Yumco, poznata po svojim tekstilnim proizvodima i dugogodišnjem doprinosu srpskoj privredi, takođe je imala značajnu ulogu u ovom događaju, pružajući podršku i doprinos u proizvodnji uniformi za vojne pripadnike. Yumco je ponosno učestvovao u obeležavanju Sretenja, demonstrirajući svoju posvećenost i kvalitet proizvoda koje pruža Vojski Srbije.